Cégünkről

Az Acerboni Kft 2006-ban alakult. A jelen tevékenységét tekintve részben építőipari, részben édesipari tevékenység határozza meg mindennapunkat. Az alapítást követően több változáson esett át cégünk, a korábbi évek fő profiljaként végzett építőipari tevékenység mellett célunk a több lábon állás biztosítása érdekében új tevékenység felé nyitott. Ennek érdekében tervezzük az új tulajdonosi struktúra kialakításával egy új korszerű édesipari gyártó berendezés gyártási infrastruktúrájának kialakítását.

Cégünk édesipari gyártó berendezés előállítási képességét 2016-ban kezdet meg, főként külföldi automatizálási igények kielégítése céljából. A tevékenység fejlesztését és a gyártói képességünk kialakítását az európai élelmiszer gyártás legújabb generációjú berendezéseinek alkalmazásával képzeljük el. Így nemcsak a hazai édesipari berendezés gyártói piacon, hanem Európában is jelentős szerepet kívánunk betölteni.

Az alkalmazott technológiával új típusú termékek gyártására nyílik lehetőség, amelyek új kategóriát teremtenek. A rendelkezésre álló számos hazai és külföldi beszállítótól származó kitűnő minőségű alap- és segédanyag lehetővé teszi, hogy a saját egyedi igényeket kielégítő többféle minőségi kategóriában elérhetővé váljanak. A CNC vezérléssel ellátott berendezések folyamatos nagy kapacitású termelést tesznek lehetővé az egész év folyamán. A gyár folyamatos működése pozitívan hat a térség gazdasági fejlődésére is. Célunk, hogy a jövőbeni termékek fejlesztésénél a hazai KKV-k által biztosított csúcsminőségű válogatott alapanyagokkal olyan versenyképes termékeket vezessünk be a piacra.

A beszerzésre kerülő világ élvonalába tartozó CNC gépek beszerzésével növekszik export képességünk is, hiszen a tervezett gyártási kapacitással alapvetően németországi és környező országok édesipari gép beszállítói igényének kielégítését tudjuk megvalósítani export piacra.

2020..